I Oslo en runda!

Kom och besök mig i Norge!

Boka hotell i norges huvudstad Oslo för en trevlig resa.

En viss liten favoritperson ringde precis och väckte mig och nu är det omöjligt att somna om. Ett avsnitt Sex and the City till?
Nja,tror inte det. Dessutom skulle han ringa om en stund igen, så det känns inte så lönt att somna om.
Jag som hade tänkt bege mig till gymmet runt åtta imorgon.

Jag befinner mig i ett Sex and the City-rus som säkert alla förstår. Och det jobbiga är när jag börjar inbilla mig och komma på mig själv tänka att saker och ting går till på samma sätt i verkligheten som i serien.
Ett litet exempel: Väldigt ofta när någon av tjejerna i serien dejtar en kille så sker helt plötsligt någonting och från ingenstans dumpar antingen tjejen eller killen den respektive p.g.a. de mest märkliga anledningarna.
Det kan vara att man gillar att bli kissad på när man har sex, att man köper sina kläder på barnavdelningen, att man gillar att kalla sin respektive för hora när man kommer osv. Jag kommer inte på några klockrena exempel just nu men ni förstår säkert vad jag menar?
Nu har jag iaf fått för mig att samma sak ska hända mig. Minsta lilla fel jag gör, om jag t.ex. inte ringer innan jag somnar, så kommer han helt plötsligt gå ifrån att va jätte kär i mig till att dumpa mig på stört.
Hur absurt är inte detta? När jag har övervägt dilemmat fram och tillbaka i mitt huvud (ca 1000 ggr) så slutar det oftast med att jag ringer honom för att försäkra mig om att så inte är saken.
Jag kan va rädd för att bli arg, uttrycka mina känslor, säga fel saker, ja t.o.m. att säga rätt saker.
När jag sedan tänker efter och sätter mig in i situationen så kommer jag ju på att det inte går till så i verkligheten.
Men har inte alla varit med om när man dejtar någon och så råkar han ha typ vita tubsockor på sig, eller säga helt fel sak när man sitter och äter. Och så vips, så är man inte intresserad längre.
Det händer mig väldigt ofta innan jag blir kär. Efter jag blivit kär kan killen klanta sig hur mycket han vill.
I vilket fall som helst så går det inte till så när känslorna är så starka som de har blivit.
Däremot går det tydligen till så att jag, Hanna Herbertsson, blir ett känsligt nervvrak, vilket aldrig har hänt förrut.
Bra eller dåligt? You tell me!

Bästa närbilden jag kan hitta på tröjan just nu.
Det var vår vän, fotografen vid namn Martin som tog bilden. Retuscherade den gjorde mitt ex Daniel och tryckte den gjorde vi på ett t-shirt tryckeri här i Oslo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *