Aggression mot banker & hyror!

Jag hatar företaget som nu har hand om min lägenhet, de tar nästan dubbla hyror till skillnad från hyresrätterna i stan, De höjer hyrorna med över 100 kr per år, utan något som helst underhåll på lägenheterna, som bokstavligt talat ser ut som SKIT.

I hate U!
Man kan inte ens få en genomgående besiktning på dessa lägenheter för nästan varje år ser de till att byta fastighetsägare, och då hamnar man längst ner på kön igen. Med noll rättigheter.
Majoriteten här ute får hyran betald av socialtjänsten så det är inte direkt någon som bryr sig om att klaga. Och de få som orkar och har tid, bryr sig endå ingen om.
Hur ska man någonsin komma härifrån utan att köpa sig en bostadsrätt närmre stan? Och hur man ska lura banken för att få skitlån till den här lgh man så gärna vill ha? En miljon som ensamstående är vad man får av banken nft.. Det är bara tacka och ta emot? 
TACKA vetja svartmäklarna som fattar att de behövs!
Det är slutresultatet när man placerar ett av samma folkslag på ett och samma ställe, dumma jävla politiker!
Jag tänker inte ge min röst till nåt parti! De enda politikerna gör i Sverige e att sitta på sina FETA arslen, låtsas jobba och tjäna alla slantar själva uuuuuusch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *