Goody nighty..

Hej min blogg, ur still standing.. Jag kom precis hem, har ätit en urtrevlig middag på Pontus i sällskap av urtrevliga vänner. Efter den urtrevliga middagen sket sig allt.. Okej, kanske inte riktigt allt, nu får jag lugna ner mig, det finns ingen anledning för mig att börja bete mig som en otacksam dramaqueen. Men.. Det finns definitivt en anledning till att ordspråket ”man ska sluta när det är som roligast” existerar. Jag kunde gärna strykit Laroy, (snälla fråga mig inte varför,  inte på mitt iniativ..), Sturecompagniet och Village från fredagslistan.. Jag hade fått gått och lagt mig, första kvällen på jullovet med betydligt mer ro i kroppen om jag inte besökt dessa intetsägande ställen. Dels för att min kamera (mitt allt) ramlade/blev stulen/hoppade ur min ficka någonstans på dessa ställen, men även för att Laroy va så jävla ovärt och onödigt att kliva in på.. Så länge man inte har någon businessrelaterad koppling till det stället ser jag ingen som helst anledning för någon över 20 att kliva in där.

Skulle vilja berätta en jätterolig historia nu (haha för mig själv), och berätta mer om Laroy men jag viker mig nu.. För sängen. Hade det inte varit för att nån omoralisk son of a bitch snott min kamera ikväll hade jag mer än gärna kryddat detta inlägg med lite bilder på fredags-sällskapet, men nu går inte det. Ni vet varför. Och jag antar att ni gillar bilder, alla bloggläsare gillar ju bilder? Men ni har inget annat väl än respektera och förstå situationen nu.. Kameran (fortfarande mitt allt) är stulen. Är uppriktigt skitledsen över det.. Ska sova nu, hörs imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *